Un tânăr motociclist din Horodnic de Jos a murit după ce a fost lovit de un autoturism în Vicovu de Sus. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat peste 40 de metri, iar tânăra aflată la volan a suferit atac de panică


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din Horodnic de Jos care circula, duminică seara, cu o motocicletă în orașul Vicovu de Sus a murit, luni dimineața, în urma leziunilor suferite după ce motocileta sa a fost lovită frontal de un autoturism condus de o tânăr de 22 de ani din Vicovu de Sus.

FOTO: Facebook Pompierii Câmpulungeni

Astfel, tânăra conducea un autoturism VW Polo pe strada Ștefan cel Mare din Vicovu de Sus și a intrat în impact frontal cu o motocicletă BMW, condusă din sens opus de tânărul de 25 de ani din comuna Horodnic de Jos.

În urma impactului tânărul motocilist a fost proiectat la o distanță de circa 43 metri, în șanțul de pe partea dreapta a direcției de deplasare, suferind leziuni grave.

Tânăra șoferiță a intrat în stare de șoc și a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „atac de panică”.

Tânărul motociclist a murit luni dimineața la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

În urma primelor verificări s-a evidențiat că tânăra șoferiță inteționa să vireze la stânga pe o stradă din oraș. (N.B.)


Intră acum și în grupul de