Lucian Harșovschi, după finalizarea reabilitării străzii Grigore Ureche: Alți 737 de suceveni sunt beneficiari direcți ai programului de modernizare de la scara blocului


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, miercuri, că după finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Grigore Ureche din cartierul Zamca, un număr de 737 de suceveni beneficiază deja direct de programul de modernizare de la scara blocului.

El a arătat că beneficiari direcți ai proiectului de reabilitare și modernizarea a străzii Grigore Ureche din Zamca sunt locuitorii din cele 11 blocuri cu 22 scări de bloc și 437 apartamente.

„Strada este cu sens unic dinspre strada Zamcei spre bulevardul George Enescu, are 94 locuri de parcare în spic pe partea stângă, iar după reabilitare, porțiunea din dreptul spațiului de joacă (colegiul Mihai Eminescu) va deveni pietonală duminica pentru ca cei mici și nu numai, să se poată bucura de o zonă de joacă și relaxare”, a menționat viceprimarul.

Potrivit acestuia a fost reabilitată o suprafață de 3913,45 de mp de parte carosabilă, a fost montat pavaj pe o suprafață de 1619 mp și s-au folosit 803 metri liniari de bordură mare și 649,5 metri liniari de bordură mică.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a dat asigurări că până la sfârșitul lunii august vor începe lucrările de refacere totală a porțiunii afectată de reparațiile la instalația de termoficare din strada Ion Neculce.


Intră acum și în grupul de