Comisariatele judeţene de mediu din regiunea NE, pline de sesizări


Intră acum și în grupul de

Comisariatele judeţene de mediu din cadrul Regionalei NE au aplicat în prima jumătate a acestei luni, nu mai puţin de 88 de sancţiuni în urma controalelor efectuate, majoritatea verificărilor fiind ca urmare a petiţiilor, reclamaţiilor şi sesizărilor.

Comisarul şef regional, Diana Croitoru, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la nivelul judeţului Suceava au fost efectuate un număr de 8 controale planificate şi 16 neplanificate – ca urmare a sesizărilor, în cadrul cărora au fost aplicate 5 sancţiuni în valoare totală de 3.000 lei. „Comisarii din Iaşi au realizat 12 controale planificate şi 25 neplanificate, aplicând 6 sancţiuni în valoare totală de 40.000 lei. Colegii din Bacău au efectuat câte 18 controale planificate şi neplanificate, cu 3 sancţiuni în valoare de 43.000 lei. La Botoşani, numărul controalelor planificate în prima jumătate a lunii a fost de 8, iar neplanificate de 13, cu 44 sancţiuni aplicate în valoare totală de 12.000 lei”, a precizat Diana Croitoru.

Aceasta a mai spus că la nivelul judeţului Neamţ au avut loc două controale planificate şi 53 neplanificate, fiind aplicate 23 de sancţiuni, în valoare totală de 28.000 lei.

Cât priveşte judeţul Vaslui, au fost efectuate 19 controale planificate, 22 neplanificate cu 7 sancţiuni în valoare de 35.000 lei.


Intră acum și în grupul de