Vasile Rîmbu: Activitatea Spitalului Județean Suceava se va desfășura normal în minivacanța de Sf. Maria. Ambulatoriul de specialitate va fi închis doar în cursul zilei de joi


Intră acum și în grupul de

Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat, marţi, pentru NewsBucovina, că activitatea unităţii se va desfăşura normal în perioada minivacanţei de Sf. Maria, liniile de gardă ale secţiilor şi UPU vor funcţional normal, fiind asigurate stocurile necesare de medicamente şi materiale sanitare.

El a precizat că în cursul zilei de vineri, 16 august, activitatea Ambulatoriului spitalului se va desfăşura după programul normal, în timp ce în data de 15 august va fi închis.

Rîmbu a explicat că 15 august este zi liberă, fiind sărbătoare legală, iar Ambulatoriul unităţii va fi închis, întrucât Sistemul Informatic Unic Integrat al Asigurărilor Sociale de Sănătate (SIUI) nu este funcțional.

El a spus că s-a luat decizia ca ambulatoriul să fie deschis vineri, atât pentru evitarea aglomerării Unităţii de Primiri Urgenţe, dar mai ales pentru ca pacienţii să se poată adresa cabinetelor medicale din ambulatoriul spitalului pentru a-şi rezolva problemele de sănătate.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de