Femeia din Dorna Candrenilor care și-a ascuns sarcina, și-ar fi omorât și ascuns copilul nou-născut. Ea a născut, vineri, neasistată un băiat


Intră acum și în grupul de

Parchetul Tribunalului Suceava anunță că în cazul de la Dorna Candrenilor, femeia de 37 de ani care și-a ascuns sarcina a dobândit calitatea de suspect pentru ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Sursa citată arată că acest dosar este  instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Imagine ilustrativă

Potrivit cercetărilor de până în prezent, vineri,  9 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său, femeia în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns.

Sursa citată subliniază că anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează PT Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de