Fără permis, a accidentat două femei într-o zonă pietonală


Intră acum și în grupul de

Două femeii au fost accidentate de un tânăr fără permis pe platoul din faţa blocului „Bebeluşu”, din municipiul Suceava. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 13:55, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe B-dul George Enescu, din localitate, s-a produs un accident de circulaţie, iar autorul a părăsit locul faptei.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că M. Domnica, de 55 ani şi C. Elena, de 53 ani ambele din localitate, au fost accidentate în timp ce circulau pe platoul din faţa blocului „Bebeluşu”, spaţiu deschis circulaţiei pietonale şi autovehiculelor. Cele două femeii nu s-au prezentat la spital pentru îngrijiri medicale şi urmează ca ulterior să se adreseze S.M.L. Suceava pentru eliberarea certificatelor medico-legale.

Autoturismul implicat în accident este proprietatea lui G. Nicanor, din municipiul Suceava şi a fost condus de G. Tudor, de 21 ani localnic, fără permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei” şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de