Câine salvat de pompieri dintr-o garsonieră incendiată


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială şi o autoscară mecanică pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit vineri, la orele prânzului, la un bloc de locuinţe din municipiul Suceava, str. Jean Bart. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 14:01, iar la sosirea gărzii de intervenţie ieşea fum gros din garsoniera lui Adrian P., acesta fiind plecat de acasă.

Pompierii au intervenit imediat cu autoscara mecanică pentru pătrunderea în garsoniera aflată la etajul II, după care au stins incendiul cu o ţeavă tip „C”.

Flăcările au fost stinse la ora 14:09, în limitele găsite, şi au ars doar grăsimile alimentare dintr-o tigaie uitată pe aragazul aprins şi s-a degradat tencuiala pereţilor. Valoarea pagubelor a fost de numai 200 lei.

Graţie intervenţiei rapide, pompierii au salvat un câine aflat în interiorul locuinţei şi garsoniera propriu-zisă, în valoare de circa 80.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza flăcării provenite de la grăsimile aprinse din tigaia uitată de către proprietar pe aragaz.


Intră acum și în grupul de