Senatorul Gavril Mîrza: “La Rădăuţi nu vrea nimeni să preia funcţia de viceprimar”


Intră acum și în grupul de

Actualul viceprimar liberal din municipiul Rădăuţi, Constantin Galan, va fi menţinut în funcţie, în timp ce la Fălticeni, fostul viceprimar PSD, Sabin Ghilea, l-ar putea înlocui pe viceprimarul PNL, Gheorghe Aldea.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, vineri, că în ceea ce priveşte refacerea majorităţii în CL Fălticeni şi desemnarea unui viceprimar în locul viceprimarului liberal Gheorghe Aldea, există posibilitatea ca PSD să-l susţină pe fostul viceprimar PSD care şi-a încheiat mandatul în 2008, Sabin Ghilea.

În ceea ce priveşte refacerea majorităţii în CL Rădăuţi, preşedintele PSD Suceava a precizat că nici un consilier local PSD nu doreşte funcţia de viceprimar. “Nu vrea nimeni să preia funcţia de viceprimar”, a spus Mîrza, care a menţionat că PSD va colabora însă cu PD-L la aprobarea proiectelor de hotărâre de Consiliu local. “Suntem constructivi la proiectele de hotărâre pe care le va propune primarul şi le vom susţine după consultări”, a subliniat preşedintele PSD Suceava.

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, s-a pronunţat de mai multe ori pentru refacerea majorităţilor din administraţiile locale de PD-L şi PSD întrucât cele două partide sunt parteneri de guvernare.


Intră acum și în grupul de