Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susține că șoseaua de centură a Sucevei va fi recepționată luna viitoare, iar la Rădăuți, unde constructorul are un ritm alert, va fi o surpriză plăcută


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, miercuri seara, la Fălticeni că centura Sucevei  va fi recepționată la mijlocul lunii septembrie și a felicitat firma care lucrează la această investiție.

El a mai spus că se pare că la Rădăuți lucrările vor fi devansate, evitând să spună dacă aceasta va fi finalizată în acest an, așa cum se preconizează.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că firma care execută lucrările atât pe DN 18 cât și pe centura Sucevei lucrează foarte bine, estimând că șoseaua de centură a Sucevei va fi recepționată în a doua jumătate a lunii septembrie.

El a spus că va fi o surpriză plăcută și pe centura Rădăuțiului unde constructorul este foarte bun și are un ritm alert.

Întrebat dacă șoseaua de centură a municipiului Rădăuți ar putea fi finalizată în acest an, așa cum se preconizează, Răzvan Cuc a evitat să răspundă, precizând că sigur șoseaua de centură a Sucevei va fi funcțională în acest an. (T.B.)


Intră acum și în grupul de