Două TIR-uri incendiate intenţionat la o firmă din Gălăneşti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni efectuează cercetări pentru a afla care este piromanul ce a dat foc, duminică, înainte de ivirea zorilor, la TIR-urile aflate în curtea unei firme din Gălăneşti. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112 la ora 03:01, astfel că Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gălăneşti au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit în curtea unei societăţi comerciale, în comuna Gălăneşti.

La sosirea pompierilor ardeau două cabine de TIR, existând pericolul de propagare la un adăpost de animale din apropiere.

Focul a fost lichidat la ora 03:19, în limitele găsite. Au ars interioarele celor două cabine de TIR (bordul, tapiţeria, scaunele) şi s-au degradat parbrizele şi geamurile laterale. Pagubele au fost estimate de proprietar la 20.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. Pompierii au salvat adăpostul de animale, în valoare de circa 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de