Flutur: Așa cum am deschis curse aeriene, va veni și ziua când cineva va avea curajul să facă autostrăzi. Să începem să facem investiții în noi capacități de producție și poate unora le va veni mintea la cap să se apuce și de autostrăzi în această țară


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, în cadrul unei acțiuni organizate de Ministerul Românilor de Pretutindeni la Palatul Administrativ din Suceava pentru informarea diasporei că autoritățile județene sucevene fac demersuri pentru noi investiții în județ și înființarea de noi locuri de muncă.

„Noi, județul Suceava, deschidem niște parcuri industriale pentru investitori. În această toamnă vom încerca să aducem Camera de Comerț Germană, și de la Cernăuți, dar și din alte părți”, a spus Flutur.

El a arătat că dacă cei din diaspora știu investitori să îi trimită la Suceava pentru că intenția autorităților județene sucevene este să deschidă noi capacități de producție în județ pentru noi locuri de muncă.

„Așa cum am deschis linii aeriene, va veni într-o zi și cineva să aibă curajul să facă autostrăzi. Dar nu trebuie să așteptăm să vină întâi autostrada și apoi investitorii. Haideți să începem și poate unora le va veni mintea la cap să se apuce și de autostrăzi în această țară”, a spus Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de