Magazinul Terranova din Iulius Mall Suceava se redeschide sâmbătă. Clienții vor fi întâmpinați cu reduceri de până la 70% și oferte de tip 2 + 2 gratuit

Sâmbătă, 24 august 2019, se redeschide singurul magazin din Suceava al brandului Terranova, de la parterul Iulius Mall. Cu acest prilej, clienții sunt întâmpinați cu reduceri de până la 70% și oferte de tip 2 + 2 gratuit.

Tendințele Terranova vor fi din nou accesibile publicului pasionat de modă, începând de sâmbătă, 24 august, de la ora 10.00, atunci când se redeschide magazinul brandului din Iulius Mall Suceava. Cu un concept nou, young, colorat și luminos, noul magazin Terranova, unul dintre cele mai importante branduri europene cu preţuri mici, le propune tinerilor ținute urbane, casual și sport, în ton cu trendurile actuale. Pentru a sărbători redeschiderea, clienții se vor bucura de promoții de până la 70% la colecția de vară, însă vor beneficia și de două produse gratuite, la fiecare două cumpărate.

Colecțiile brandului italian Terranova acoperă o gamă variată de piese vestimentare și accesorii, pentru bărbați, femei și copii, oferind un look nou, proaspăt, plin de culoare și la modă. Articolele disponibile în magazinul din Iulius Mall Suceava sunt lejere, ușor de adaptat oricărui stil și conferă un plus de confort.  

Brandul Terranova, care s-a lansat în 1988 şi care este comercializat de Teddy Corporate Group (Gruppo Teddy, o corporaţie de „familie”, cu răspândire multinaţională, fondat în Rimini, Italia), se află pe pieţele internaţionale datorită stilului său metropolitan, modern,  precum şi caracterului său mereu proaspăt şi permisiv, simplu şi aspectuos, în acelaşi timp.(C.P.)