Acasă Actualitate Sensul giratoriu din intersecția șoselei de centură cu DJ 209 C se...

Sensul giratoriu din intersecția șoselei de centură cu DJ 209 C se conturează. Au mai rămas trei săptămâni până la deschiderea șoselei de centură a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Constructorul șoselei de centură a Sucevei a început să contureze sensul giratoriu de la intersecția cu drumul județean DJ 209 C, această porțiune fiind lăsată la finalul lucrării de realizare a șoselei de centură.

Firma care realizează investiția are ca termen data de 17 septembrie pentru finalizarea lucrării și punerea în funcțiune a șoselei de centură a Sucevei, dar aceasta și-a propus să termine lucrările înainte de termenul final.



Constructorul a lăsat la final realizarea sensului giratoriu de la intersecția cu DJ 209 C pentru că această lucrare a fost reproiectată și noul proiect a venit mai târziu, dar și pentru a se evita ca unii șoferi să încerce să forțeze intrarea pe șoseaua de centură înainte ca aceasta să fie pusă sub trafic.

Întrebat, vineri, dacă se așteaptă să fie invitat la inaugurarea șoselei de centură a Sucevei, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că indiferent dacă va fi sau nu invitat el se va afla cel puțin în zona DJ 209 C, drum județean traversat de șoseaua de centură și care se află în administrarea CJ Suceava.

„Dacă e pe bază de permis de liberă trecere, atunci am drumul județean”, a spus Flutur care a amintit că, inițial, nu exista în proiect un sens giratoriu cu DJ 209 C și că a cerut el realizarea acestuia. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version