Un minor a dispărut de acasă după o ceartă cu sora sa


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii caută un minor de 14 ani care, după o certă cu sora sa a dispărut de o săptămână de la domiciliu. Potrivit IPJ Suceava, este vorba despre COVACI ALEXANDRU poreclit „Păşcănel”, în vârstă de 14 ani, născut în Gura Humorului, fiind domiciliat tot în acest oraş.

Semnalmente: înălţime cca. 1,55 m, corpolenţă astenică, păr şaten drept cu bretonul pe partea dreaptă, tuns scurt, faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, iar ca semn particular are, în zona ombilicală partea stângă jos, sub formă ovală, un semn din naştere de cca 4 cm. mai deschis la culoarea decât pielea.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o scurtă de fâş de culoare neagră, cu dungi albe pe mâneci, tricou de culoare albastră, pantaloni trening de culoare albastră cu dungi roţii, încălţăminte tip sport de culoare albă din pânză.

Minorul a plecat de la domiciliu în data de 01.05.2009, în jurul orei 09:00, în urma unei discuţii contradictorii avute cu sora sa. Acesta frecventează zona staţiilor CFR, sălile de internet şi practică cerşetoria. Anterior a mai plecat de la domiciliu, fiind găsit în diferite localităţi din ţară.

Persoanele care pot da relaţii cu privire cu privire la minor, sunt rugate să sune la telefon 0230 / 203161, 0230 / 203165 şi 0230 / 203005 sau să ia legătura cu orice unitate de poliţie.


Intră acum și în grupul de