GIRB Suceava organizează concursul de eseuri „Tineri pentru Europa”


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia Zilei Europei, sărbătorită de întreaga comunitate europeană pe 9 mai, Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), cu susţinerea Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, organizează concursul de eseuri „TINERI PENTRU EUROPA”.

Participanţii vor trebui să scrie un eseu de maxim 3 pagini (caractere de 12, Times New Roman) pe una din temele: “Suntem români, gândim european!”, „Moldova-tradiţie şi viitor european”. Sunt invitaţi să participe la concurs tineri atât din România, cât şi din Republica Moldova. Cei interesaţi sunt rugaţi să includă anexat la lucrări, datele de contact şi un scurt CV. Vor intra în concurs lucrările prezentate până la 28 mai 2009, trimise pe emailul [email protected].

Se vor acorda 3 premii în valoare de :

Premiul I – 50 euro
Premiul II – 30 euro
Premiul III – 20 euro

De asemenea, toţi participanţii, în special cei care se vor remarca prin lucrări inedite şi originale, vor primi diplome şi alte premii de încurajare.

Rezultatele concursului vor fi anunţate pe data de 31 mai 2009, în cadrul unei festivităţi ce va avea loc la Universitatea “Ştefan cel Mare”.

Pentru întrebări suplimentare, cei interesaţi să participe la acest concurs pot apela la numărul de telefon: 0756407054.


Intră acum și în grupul de