Incendiu la mansarda din imobilul fostului restaurant „La Fitze” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Din cauza unui fumător la mansarda fostului restaurant “La Fitze” din centrul municipiului Suceava, sâmbătă, la primele ore ale dimineții a izbucnit un incendiu. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava incendiul a fost anunțat la ora 06:20, astfel că Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Yohn H., din municipiul Suceava, str. Vasile Bumbac.

Când pompierii au ajuns la fața locului ardea acoperişul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.
Incendiul a fost lichidat la ora 09.15, în limitele găsite, flăcările distrugând acoperişul imobilului pe o suprafaţă de 200 mp. De asemenea, s-au degradat planşeele şi pereţii etajelor inferioare. Pagubele au fost evaluate de proprietar la cca. 10.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiu a izbucnit din cauza neatenţiei unui cetăţean care a fumat în locuri nepermise.
Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de circa 2.000.000 lei.


Intră acum și în grupul de