Țigări de contrabandă ascunse sub preșurile auto și în locaşul roţii de rezervă


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au confiscat de la o botoșăneancă, 2.929 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană , în valoare de 12.301 lei, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră. Potrivit IJPF Suceava, vineri, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară , călătorind cu un autoturism marca “Volkswagen”, A. Mirela, în vârstă de 32de ani, domiciliată în municipiul Botoşani.

În urma controlului amănunţit asupra autoturismului şi bagajelor, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portbagaj, în locaşul roţii de rezervă şi sub preşuri, un număr de 2.929 pachete de ţigări de diferite mărci -1.929 de pachete marca „Saint George” şi 1.000 de pachete marca „ More”, de provenienţă ucraineană.

Femeia a declarat echipei de control, că a cumpărat ţigările din Ucraina cu scopul de a le comercializa pe piaţa neagră din Botoşani, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 12.301 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar A.. Mirela a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 6000 lei.


Intră acum și în grupul de