Primarul Sucevei, Ion Lungu, la deschiderea anului școlar a transmis elevilor să învețe pentru ei și viitorul lor și a dat asigurări că municipalitatea alocă sume considerabile pentru finanțarea învățământului


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut luni, la deschiderea anului școlar, un apel elevilor să învețe pentru ei și nu pentru părinți sau profesori pentru că succesul în viață este al celor care au o educație solidă.

Prezent la deschiderea anului școlar la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” a spus că este prezent la festivitatea unuia dintre cele mai performante colegii ai căror elevi au obținut numeroase premii naționale și internaționale și a adus faimă municipiului Suceava.

Primarul a spus că municipalitatea alocă sume considerabile pentru finanțarea educației în municipiu, pentru asigurarea bazei materiale necesare și că în acest an a fost alocată suma de 10 milioane de euro, din care patru milioane de euro pentru reparații și investiții în infrastructura școlară.

El a menționat că Primăria și Consiliul local Suceava au decis să sprijine performanța în educație și că sunt premiați elevii cu rezultate remarcabile.

Primarul Sucevei a transmis elevilor să învețe pentru ei și pentru viitorul lor.

„Învățați pentru voi, nu pentru părinți sau profesori”, a spus Ion Lungu.  

El a arătat că „vremurile sunt cum sunt” și că este convins că cei care vor avea o educație solidă din școală vor avea succes.

Primarul a dat asigurări că Primăria, Consiliul Local și el personal fac tot ceea ce este posibil pentru sprijinirea educației în municipiu.

Primarul a participat, luni, la festivități de deschidere a anului școlar la opt școli, cinci licee și trei grădinițe din municipiu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de