Trei persoane au fost rănite într-un accident produs la Rădăuți din cauza unei depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au ajuns la spital cu diferite traumatisme în urma unui accident ce a avut loc duminică seara, într-o intersecție din Rădăuți.

Astfel, un bărbat de 25 de ani, aflat la volanul unui BMW s-a angajat în depășirea autoturismului marca Ford condus regulamentar, care efectua virajul la stânga pe str. Abatorului de pe str. Calea Cernăuți din localitate.

Imagine ilustrativă

Șoferul BMW-ului a încercat să efectueze depășirea încălcând marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers, drept urmare cele două vehicule intrând în coliziune.

În urma impactului a rezultat accidentarea ușoară a șoferului angajat în depășire, a pasagerii de 25 de ani din același autoturism, dar și a unei pasagere de 42 de ani din cealaltă mașină.

La spital, aceștia au fost diagnosticați cu contuzie la pumnul stâng în cazul conducătorului auto; TCF, contuzie cu excoriație buză superioară, contuzie toracică cu excoriații în cazul pasagerei din BMW și TCF, contuzie piramidă nazală, contuzie coloană dorsală, contuzie toracică în cazul pasagerii din Ford.

Conducătorii auto au fost  testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat și mostre biologice de sânge. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de