Viceprimarul Marian Andronache anunță un proiect de hotărâre prin care elevii vor avea transport special gratuit după dotarea TPL cu autobuze electrice


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PMP al Sucevei, Marian Andronache, a anunțat, luni, că imediat ce parcul TPL se va dota cu noile autobuze electrice achiziționate prin proiecte cu finanțare europeană va iniția un proiect de hotărâre de Consiliu local prin care elevii vor beneficia de transport special gratuit.

Viceprimarul Marian Andronache a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020 în trei unități de învățământ din municipiul Suceava, de la care am primit invitații de participare respectiv Școala gimnazială „Ion Creangă” din cartierul Obcini, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” și Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”.

„Am convingerea că educația trebuie să reprezinte o prioritate a statului și a administrațiilor locale, educația reprezintă apanajul țărilor civilizate, o națiune educată este o națiune civilizată, respectată și performantă. Asigur toți părinții și cadrele didactice de implicarea mea deplină ca viceprimar și consilier local în aprobarea cerințelor pe care le vor avea directorii unităților de învățământ pentru creșterea nivelului de dotare în vederea desfășurării actului de educație în condiții optime, precum și de inițierea unui proiect de hotărâre, imediat după ce transportul local va fi dotat cu autobuze electrice, pentru asigurarea unui transport special destinat elevilor, gratuit în intervalul orar de la începutul până la sfârșitul orelor de curs, în asa fel încât părinții sa nu mai aibă grija de a duce și a lua copiii de la școală”, a declarat Marian Andronache.

El a urat tuturor elevilor un an nou școlar fructuos, încununat de performanțe la toate nivelurile, iar cadrelor didactice le-a transmis că le dorește înțelepciune, dăruire, răbdare și dragoste în munca cu copilașii, în formarea lor ca stâlpi ai societății de mâine.

În același timp, viceprimarul a urat părinților și bunicilor sănătate și putere de muncă încât să îi poată sprijini pe cei mici în drumul lor spre a deveni mari și îi asigură de întreaga sa considerație pentru toate eforturile lor. (T.B.)


Intră acum și în grupul de