Gheorghe Flutur anunță că drumul Frasin-Broșteni va fi reparat în totalitate: Am elaborat un calendar foarte strâns și am cerut să se asfalteze întregul traseu prin Puzdra în această toamnă


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, pentru News Bucovina, că în seria lucrărilor de asfaltare a drumurilor județene, una dintre priorități este drumul Frasin-Ostra-Broșteni.


El a arătat că, din păcate, nu a putut fi adjudecată licitația pentru reabilitarea acestui drum, iar Consiliul Județean Suceava a fost nevoit să recurgă la lucrări de reparații.
Președintele Flutur a arătat că s-au lucrat deja cinci kilometri de la limita orașului Frasin spre Stuplicani, menționând că pe raza administrativ-teritorială a orașului Frasin Consiliul Județean Suceava nu are cum să intervină și că porțiunea de drum trebuie să fie reparată de Primăria Frasin.


El a precizat că, de luni, a fost atacată și porțiunea de drum dinspre Holda spre Stulpicani.


„Am elaborat un calendar foarte strâns și le-am cerut să asfalteze întregul traseu prin Puzdra în această toamnă. Vremea este favorabilă. Am cerut constructorului să lucreze și sâmbăta. Deja avem doi kilometri de drum asfaltați dinspre Valea Bistriței”, a spus Flutur.


El a cerut localnicilor și celor care folosesc acest drum să aibă încredere că drumul va fi reparat.


„Oamenii din zonă să aibă încredere că mă voi ține de cuvânt așa cum am făcut-o de fiecare dată. În primăvară am promis că se vor face plombări și s-au făcut și săptămâna trecută am spus că începem dinspre Valea Bistriței spre Puzdra și m-am ținut de cuvânt”, a declarat Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de