O familie din Boroaia a rămas fără acoperiş deasupra capului


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Boroaia au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică , cu trei autospeciale şi o motopompă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Mihai B., în comuna Boroaia.

Potrivit IPJ Suceava, incendiul a fost anunţat prin 112, la ora 00,23, iar la sosirea echipajului de intervenţie incendiul se manifesta la acoperişul casei ,construit din lemn, cu învelitoare din şindrilă şi la acoperişul unei anexe existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la adăpostul de animale.
Flăcările au fost stinse la ora 01.47, în limitele găsite, dar au asr acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 100 mp, acoperişul anexei pe o suprafaţă de circa 20 mp, tâmplărie, textile şi materiale de construcţii pentru izolaţie. S-au degradat finisajele interioare, instalaţia electrică şi bunuri casnice. Pagubele au fost estimate de proprietar la 10.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza sistemului de încălzire (sobă metalică fără acumulare de căldură) amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele, în valoare de circa 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de