Străzile din Dorna- inundate de o ploaie torenţială de o oră


Intră acum și în grupul de

În urma ploii torenţiale de marţi seară, ce a durat aproximativ o oră, mai multe subsoluri şi curţi din municipiul Vatra Dornei au fost inundate, pompierii dorneni acţionând cu autospeciale şi motopompe pentru evacuarea apei. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, în staţiune, în intervalul orar 19:40 – 20:40, s-au înregistrat precipitaţii de 25 l/mp, iar la acestea s-au adăugat scurgerile de pe versanţi şi canalizarea colmatată, favorizând inundarea străzilor.

A fost inundat subsolul Hotelului Carol, pe o suprafaţă de 200 mp, piaţa agroalimentară din municipiu, pe o suprafaţă de 1.200 mp, un depozit de materiale de construcţii, aflat la subsolul unui bloc de locuinţe de pe str. Republicii, pe o suprafaţă de 50 mp.

Tot pe str. Republicii apa a pătruns în trei garaje şi boxe dar şi în curtea lui Victor C., pe o suprafaţă de 200 mp şi atelierul de reparaţii auto al acestuia. Pe strada Negreşti a fost inundată curtea locuinţei Luminiţei M. pe o suprafaţă de 60 mp, garajul lui Ciprian S. pe 24 mp iar pe str. Oborului a fost inundat beciul lui Lucian M. pe o suprafaţă de 48 mp.


Intră acum și în grupul de