Primăria Suceava va construi o hală pentru întreţinerea autobuzelor TPL


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că societatea de transport local, TPL Suceava, va beneficia de o investiţie într-o hală necesară pentru întreţinerea autobuzelor. Lungu a spus într-o conferinţă de presă că noua hală va fi construită în apropierea sediului administrativ al TPL.

El a arătat că s-a decis construcţia acestei hale în condiţiile în care diferendul din justiţie dintre municipalitate şi Altlassib privind dreptul asupra terenurilor şi clădirilor fostului TPS nu s-a finalizat, Primăria câştigând procesele privind dreptul asupra terenurilor, iar firma sibiană pe cele privind dreptul asupra clădirilor. Lungu a menţionat că TPL trebuie să beneficieze de o hală unde să repare şi să cureţe autobuzele.

Edilul-şef al Sucevei a mai arătat că Primăria doreşte să achiziţioneze alte autobuze, în prima fază încă trei, pe lângă cele 30 achiziţionate în anii trecuţi. Primarul a precizat că din parcul auto al TPL, autobuzele vechi vor fi casate şi înlocuite, treptat, cu altele noi.


Intră acum și în grupul de