Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va fi vineri la Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul naţional al PNL, noul preşedinte ales al liberalilor, Crin Antonescu. va fi prezent vineri la Suceava, începând cu ora 13, în sala mare a Casei de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ. Antonescu va discuta cu activul şi cu simpatizanţii PNL din întreg judeţul Suceava timp de câteva ore şi va avea ca misiune să-i determine pe cei prezenţi acolo să încerce în ultimele zile de campanie pentru alegerile europarlamentare să depună toate eforturile pentru ca PNL Suceava să obţină un scor foarte bun.

Preşedintele Organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Philip Florin Rozopol, a declarat miercuri, presei locale, că venirea lui Crin Antonescu se constituie într-un eveniment major pentru liberalii din judeţ şi că speră ca acest moment să fie unul în care PNL Suceava să fie găsită în „plină formă de campanie”. Deşi liderii PNL de la nivelul organizaţiei judeţene nu o recunosc deschis, întâlnirea de vineri cu Crin Antonescu se doreşte a fi şi un start de campanie pentru acesta, în vederea câştigării preşedinţiei României, start la nivelul judeţului Suceava.

„Crin Antonescu este politicianul care a reuşit în doar câteva luni să treacă de bariera de 30 % a încrederii pe care oamenii o au în el şi va fi cu siguranţă unul dintre cei care vor concura de la egal la egal, cu şanse foarte mari, cu actualul preşedinte al României”, a precizat Philip Rozopol. Omul care a preluat cu caracter de interimat frâiele PNL Suceava îşi doreşte ca vizita lui Crin Antonescu să fie una de referinţă în materie de vizite ale liderilor politici naţionali la Suceava.

„Va fi nevoie de o mobilizare foarte bună din partea noastră. Sunt convins că pentru toţi membrii Biroului Permanent Judeţean această vizită înseamnă foarte mult. Pentru noi ca liberali, ea înseamnă în primul rând o recunoaştere a importanţei pe care conducerea de la centru o arată judeţului şi zonei din Nordul Moldovei”, a ţinut să precizeze preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PNL.

Liberalii mizează pe prezenţa la Suceava a aproximativ 1000 de membri şi simpatizanţi ai partidului şi au convingerea că cei care vor veni să îl vadă pe Crin Antonescu „vor vedea un politician de tip nou, corect cu cei din jur şi care este ancorat serios în realitate”.


Intră acum și în grupul de