Accident cu patru răniți la Vama după ce un tânăr, băut și cu permisul reținut, a intrat cu mașina pe contrasens lovind un autoturism condus regulamentar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din comuna Vama este cercetat penal după ce a provocat un accident în care patru persoane au fost rănite.

Astfel, sâmbătă, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din comuna Vama, pe fondul neatenției, tânărul de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani din orașul Solca.

În urma accidentului au fost răniți atât șoferul vinovat cât și șoferul celeilalte mașini și pasagerii din autoturismul condus de acesta, respectiv o femeie de 26 de ani și o fată de 1 an și 9 luni.

Victimele au fost transportate de echipaje ale ambulanței la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.  

 Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 29 de ani și de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 20 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărului i-a fost reținut permisul de conducere la data de 16.09.2019, ora 22.23, având dovadă înlocuitoare și dreptul de a conduce valabil începând cu data de 16.09.2019 până la 01.10.2019.

În acest caz s-a deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de