Un copilaş de 5 ani s-a jucat cu focul lângă stogurile din gospodărie


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din Fântâna Mare a fost la un pas de a fi mistuită de flăcări, după ce un copilaş a profitat de neatenţia părinţilor şi s-a jucat cu focul lângă stoguri. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, miercuri, la ora 15:20, prin serviciul 112 a fost anunţat un incendiu în gospodăria Mihaelei S., în comuna Fântâna Mare. La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântâna Mare cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiu .

La sosirea gărzii de intervenţie incendiul se manifesta la un stog de fân existând pericolul de propagare a focului la alte două stoguri şi casa de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 16.40, în limitele găsite, arzând aproximativ două tone de fân şi circa 0,5 mc lemn de foc. De asemenea, s-a degradat o tonă de furaje, pagubele fiind estimate la 1.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jocului unui minor A. S., în vârstă de 5 ani cu focul, lăsat nesupravegheat.

Pompierii au salvat casa de locuit şi două stoguri de fân, în valoare de aproximativ 15.000 lei.


Intră acum și în grupul de