“Bucovina Construct 2009” – târgul de construcţii din parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

O parte din parcarea complexului comercial Shopping City Suceava a fost transformată, începând de joi dimineaţă, într-o expoziţie de materiale de construcţii datorită deschiderii celei de-a XІІ-a ediţii a târgului naţional de construcţii “Bucovina Construct”. Deschiderea oficială a ediţiei de anul acesta a avut loc la City Gallery din incinta complexului comercial sucevean, începând cu ora 12:00.

În debutul evenimentului, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, a luat cuvântul Ovidiu Donţu, directorul CCIA, care a declarat că această ediţie a manifestării a reuşit să reunească peste 40 de expozanţi din peste 7 judeţe ale ţării, dar şi din străinatate. El a precizat că datorită colaborării cu Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România şi Asociaţia Română pentru Promovarea Construcţiilor de Locuinţe cu Tehnologii Rapide de Execuţie s-a reuşit organizarea unui forum economic “Dezvoltarea durabilă şi mediul”, ce include o serie de conferinţe şi seminarii care abordează teme de maxim interes pentru această ramură economică. “Nici măcar acum, în aceste condiţii de criză economică, nu este recomandat să renunţăm la acţiunile de promovare”, a încheiat Ovidiu Donţu exprimându-şi, totodată, mulţumirea în ceea ce priveşte parteneriatul cu Shopping City Suceava.

Directorul general adjunct al CCIA Suceava, Lucian Gabriel Grigoriu, şi Mircea Petrariu, center manager Shopping City Suceava, au luat la rândul lor cuvântul, arătându-se mulţumiţi de modul de organizare a târgului şi de desfăşurarea parteneriatului dintre instituţia suceveană şi complexul comercial. “Un management bun în momente de criză reprezintă un pas imens în promovarea firmei”, a declarat la final Mircea Petrariu, directorul Shopping City.

Deschiderea ediţiei de anul acesta a târgului naţional de construcţii a fost urmată de derularea Forumului Economic “Dezvoltarea durabilă si mediul”.

“Bucovina Construct”, manifestare specializată în domeniul construcţiilor, oferă celor interesaţi o gamă variată de produse specifice acestui sector. Sucevenii interesaţi pot să viziteze expoziţia din parcarea Shopping City până în data de 24 mai a.c., între orele 10:00-19:00.


Intră acum și în grupul de