Bagaje cu ţigări de contrabandă, abandonate într-un bar din Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere al I.J.P.F. Suceava, au executat pe raza oraşului Siret, o acţiune pe linia combaterii traficului de ţigări, şi au ridicat în vederea confiscării 620 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 2604 lei, ce urmau să fie comercializate piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit.

Potrivit IJPF Suceava, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic pe cetăţenii ucraineni M. Cristina şi B. Iaroslav, care transportau disimulate în bagajele personale, un număr de 460 de pachete de ţigări de diferite mărci, fără a poseda documente legale de provenienţă.

În urma celor constatate întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.932 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanele sancţionate contravenţional.

Tot, în cadrul aceleaşi acţiuni au fost descoperite în incinta unui bar amplasat într-o parcare din oraşul Siret, două bagaje care conţineau 160 de pachete de ţigări – 60 marca „LD” de provenienţă Duty Free şi 100 pachete marca „Ronson” de provenienţă ucraineană.

În urma verificărilor efectuate nu a putut fi identificat proprietarul ţigărilor, acestea în valoare de 672 lei, fiind ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră.


Intră acum și în grupul de