Elena Udrea l-ar putea lăsa baltă pe Gheorghe Flutur la „Hora Bucovinei”


Intră acum și în grupul de

Ministrul Turismului, Elena Udrea, nu va mai participa la cea de a doua ediţie a manifestărilor culturale ce marchează ducerea oilor pe munte, “Hora Bucovinei”, organizată în acest an de Consiliul Judeţean Suceava, după ce anul trecut fusese organizată de Gheorghe Flutur, în calitatea sa de senator al judeţului.

Udrea fusese anunţată ca inivitat de onoare, însă preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, a a anunţat, joi, că prezenţa Elenei Udrea este pusă sub serioase semne de întrebare în condiţiile în care ministrul Turismului trebuie să participe duminică, în ziua când are loc “Hora Bucovinei”, la o serie de manifestări organizate de minister în judeţul Covasna.

Flutur nu a dorit să comenteze prea mult situaţia creată, însă este evident că nu e fericit de acest lucru, în condiţiile în care la eveniment era anunţată şi participarea preşedintelui României, Traian Băsescu, care, susţin surse bine informate, va fi prezent în cele din urmă duminică, la Frasin-Bucşoaia, acolo unde va avea loc “Hora Bucovinei”.

În locul ministrului Turismului va fi prezent la HORĂ, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, care este aşteptat la Suceava încă de sâmbătă după-amiază.


Intră acum și în grupul de