Scafandrii ieşeni au găsit doar trupul fetei ce s-a înecat împreună cu prietenul său în Siret


Intră acum și în grupul de

Pompierii caută în continuare trupul băiatului din Constanţa ce a murit înecat împreună cu prietena sa, în râul Siret, sâmbăta trecută, după ce corpul fetei a fost găsit . „Detaşamentul de pompieri Fălticeni împreună cu un echipaj de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au continuat căutările trupurilor celor doi tineri, C.G ., de 17 ani şi R. L., de 14 ani, dispăruţi în ziua de sâmbătă, 23.05.2009, în apele râului Siret, pe raza localităţii Probota. Marţi, la ora 14.15, echipajul Detaşamentului de pompieri Fălticeni a găsit şi a scos la suprafaţă trupul tinerei R. L. Căutările au continuat până la lăsarea întunericului, fără ca trupul tânărului C.G. să fie găsit”, precizează ISU Suceava.

Cei doi adolescenţi, au dispărut sâmbătă în apele râului Siret, pe raza localităţii Probota, oraşul Dolhasca. Tinerii, un băiat şi o fată, au murit unul în braţele celuilalt într-o încercare disperată de a se salva de la înec.

Cei doi adolescenţi s-au cunoscut de curând, băiatul, din Constanţa fiind venit în vizită la rudele din Bucovina. Fata, era din Arad, dar de mai mulţi ani stătea la bunica ei. Amândoi, însoţiţi de o prietenă de-a fetei, au hotărât să meargă să facă o baie în râul Siret. Hotărârea a fost fatală pentru doi dintre adolescenţi. Tinerii au murit înecaţi sub ochii unui pescar de 83 de ani care nu a putut face nimic pentru a-i salva.

Îngrozită de cele întâmplate. prietena celor doi adolescenţi a sunat la 112.
De urgenţă, pe malul apei au sosit pompieri, poliţişti şi mai mulţi oameni din sat în speranţa că vor observa corpurile celor doi, dar căutările au fost în zadar.
Căutările pompierilor vor fi reluate.


Intră acum și în grupul de