Autoturismul unui ucrainean, reţinut în P.T.F. Siret până la achitarea amenzii pentru trafic cu ţigări


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret au confiscat de la un ucrainean, 250 de pachete de ţigări în valoare de 1048 lei, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit şi au reţinut maşina acestuia până la achitarea amenzii. Potrivit IJPF Suceava, joi, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Vaz”, cetăţeanul ucrainean D. Mykhailo, în vârstă de 51 de ani.

În urma controlului amănunţit asupra ucraineanului şi a mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, un număr de 250 pachete de ţigări marca „Ştrand”, de provenienţă ucraineană.

Cetăţeanul ucrainean a declarat echipei de control că intenţiona să introducă ţigările în România cu scopul de a le comercializa în vederea obţinerii de profit.
Ţigările au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Potrivit IJPF Suceava, autoturismul marca „Vaz” a fost indisponibilizat, până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de