A frânat brusc pentru a evita un accident şi a intrat într-un stâlp de beton


Intră acum și în grupul de

Neatenţia unui alt şofer a creat pagube unui conducător auto, iar un pasager a ajuns la spital, în urma unui accident rutier. Potrivit IPJ Suceava, vineri în jurul orelor 16.50, pe D.N.2 H în interiorul oraşului Vicovu de Sus, zona Bivolărie, Ţ. Florin, în vârstă de 25 ani, din comuna Vicovu de Jos, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2008, fiind în parcarea Grupului Şcolar Bivolărie din localitate, a efectuat o manevră de mers înapoi, pătrunzând pe partea carosabilă a D.N. 2 H, moment în care circula P. Constantin, în vârstă de 22 ani, din comuna Putna, care pentru a evita impactul a virat brusc stânga, ieşind în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui C. Gheorghe, în vârstă de 19 ani, localnic, pasager în alt doilea autoturism, necesitând pentru vindecare aproape două săptămâni de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de