S-a izbit în două maşini accidentând grav o pasageră


Intră acum și în grupul de

O tânără câmpulungeancă a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la orele 14.40, pe DN 17, în interiorul localităţii Iacobeni, M. Vasile, de 32 de ani, din comuna Marginea, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 1995, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia pe DN 17, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune succesivă cu un alte două autoturisme conduse de către I. Cristi, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2007, respectiv de J. Mihaela, de 20 ani din municipiul Suceava, posesoare a permisului de conducere categoria „B” din 2006, care circulau regulamentar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a Ralucăi C., în vârstă de 20 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pasageră în al doilea autoturism lovit, precum şi rănirea uşoară a conducătoarei acestuia J. Mihaela.

Conducătorii auto implicaţi purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest – rezultat negativ în toate cele 3 cazuri apoi li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de