19 butelii de aragaz, furate din faţa unui magazin


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de 19 butelii de aragaz au fost furate din faţa unui magazin aflat la drumul european E 85. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 09.30, lucrătorii Postului de Poliţie Drăguşeni au fost sesizaţi A. Sofica, în vârstă de 37 ani, din localitate, administrator al unei societăţi comerciale din Drăguşeni, despre faptul că în noaptea de 29/30.05.2009 persoane necunoscute i-au sustras un număr de 19 butelii pentru aragaz, ce se aflau în vecinătatea magazinului pe care îl deţine.

Femeia deţine un spaţiu comercial situat în imediata vecinătate a drumului european E 85, în faţa căruia a instalat un rastel în care avea expuse spre vânzare butelii pentru aragaz.

În noaptea de 29/30.05.2009 persoane necunoscute au sustras din acest rastel un număr total de 19 butelii, din care 10 butelii a 10 Kg de culoare albastră, specifice „Petrom” şi 9 butelii a 12,5 kg, de culoare galbenă inscripţionate „Shell Gas”, cu guler, toate fiind încărcate şi sigilate.
Valoarea estimativă a pagubei a fost stabilită de femeie ca fiind în sumă de 2.576 lei.

În cursul cercetărilor s-a stabilit că administratorul societăţii nu a luat măsuri de asigurare a bunurilor, acestea fiind lăsate în faţa sediului magazinului şi în imediata vecinătate a drumului european, cu un minim sistem de asigurare, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională a administratorului A. Sofica cu amendă în sumă de 2.000 lei.

S-a întocmit un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii postului, cu sprijinul lucrătorilor Biroului Poliţiei Rurale.


Intră acum și în grupul de