Peste 650 de suceveni au alergat la a cincea ediție a Crosului Sucevei. Viceprimarul Lucian Harșovschi: A fost o ediție așteptată de suceveni și care a adunat la start toate categoriile de vârstă. Anul viitor vom organiza Crosul Sucevei în primăvară


Intră acum și în grupul de

Peste 650 de suceveni au participat, duminică, la a cincea ediție a Crosului Sucevei.

La finalul competiției, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a mulțumit tuturor participanților.

El a spus că la acest eveniment sportiv au fost 654 de participanți alături de prieteni și familie, mai ales că vremea a fost perfectă pentru sport.

Viceprimarul a mai declarat că a fost o ediție  așteptată de suceveni și care a adunat la start toate categoriile de vârstă.

„Vremea a fost superbă, iar entuziasmul copiilor a motivat și pe sucevenii simpli care erau la plimbare, iar mulți dintre aceștia și-au făcut curaj să participe”, a spus viceprimarul.

El a anunțat că anul viitor va fi organizat în primăvară acest eveniment de tradiție, pentru că toamna sunt foarte multe alte evenimente sportive la care Primăria Suceava  este partener sau le sprijină.

„Mulți dintre participanți sunt dintre cei care folosesc pentru alergare și pista stadionului Areni pe care am deschis-o zilnic pentru doritorii de alergare”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

Competiția a fost organizată de  Asociația Județeană de Atletism în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava. (T.B.)


Intră acum și în grupul de