Amenzi de peste 200 milioane pentru nereguli la regimul circulaţiei


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră şi formaţiunilor de profil de la subunităţi au efectuat în zilele de sâmbătă şi duminică între orele 10:00 – 12:00 şi 15:00 – 19:00 o serie de acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteză şi alcool.

Potrivit IPJ Suceava, au fost constatate două infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate 183 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.500 lei, din care: 90 viteză, 2 alcool, 31 centuri, 12 mopede şi 48 alte abateri.
Poliţiştii au reţinut 7 permise de conducere, din care câte două pentru viteză şi consum de alcool, precum şi un certificat de înmatriculare pentru neperfectarea actelor de vânzare-cumpărare.

Astfel, G. Simona, de 36 de ani, din municipiul Suceava a condus un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Rădăuţi, cu viteza de 117 km/h iar I. Dragoş, de 55 de ani, din municipiul Suceava a condus pe Calea Unirii din localitate un autoturism având alcoolemie de 0,38 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Ambii au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării.


Intră acum și în grupul de