Sucevenii pot să propună de astăzi proiecte locale care să fie finanțate anul viitor. Lucian Harșovschi: Bugetul anului viitor va fi creionat din nou în funcție de prioritățile sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Sucevenii pot, de astăzi, să propună proiecte locale care să fie incluse la finanțare în bugetul anului 2020.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovchi, a anunțat că sucevenii se pot implica mai mult în viața orașului după ce din 14 octombrie a început din nou campania de bugetare participativă.

„Bugetul anului 2020 va fi creionat din nou în funcție de prioritățile sucevenilor”, a spus viceprimarul.

El a arătat că sucevenii trebuie să acceseze online secțiunea: “IMPLICAT – bugetare participativă” pe pe site-ul Primăriei Suceava www.primariasv.ro și să depună un proiect pentru zona în care locuiesc sau un proiect pe care îl consideră de importanță pentru municipiul Suceava și pentru cetățenii acestuia.

Perioada de propuneri de proiecte se încheie în data de 15 noiembrie, iar analiza lor va fi făcută de specialiștii Primăriei în perioada 18-22 noiembrie, urmând ca sesiunea de votare să fie în perioada 25-29 noiembrie.

Ulterior, în perioada 2-13 decembrie se va realiza selecția finală, iar în data de 15 decembrie vor fi anunțate proiectele în valoare de un milion de euro care vor fi incluse la finanțare în bugetul anului 2020.


Intră acum și în grupul de