Cătălin Nechifor(Pro România), la Digi 24 a apreciat o eventuală nominalizare a lui Vasile Rîmbu pentru funcția de ministru al Sănătății: Este un manager cu rezultate bune și cu care am colaborat bine la dezvoltarea SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele pentru administrație al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat o eventuală nominalizare a managerului Spitalului Județean de Urgență Suceava, Vasile Rîmbu, pentru funcția de ministru al Sănătății într-un viitor guvern al PNL.

Nechifor a spus  la Digi 24 că Vasile Rîmbu este un manager de spital cu rezultate bune, cu care a colaborat foarte bine când el a fost președinte al Consiliului Județean Suceava și împreună au realizat lucrări de modernizare și dezvoltare a Spitalului Județean de Urgențe Suceava.

Potrivit unor surse politice, pentru funcția de ministru al Sănătății este propus un manager de spital care a avut performanțe mari.

Surse politice liberale au confirmat pentru News Bucovina că pentru funcția de ministru al Sănătății este propus managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu.

Sursele citate au arătat că propunerea a fost susținută de vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan.

Liberalii vor să transmită prin această nominalizare că în domeniul Sănătății este promovată o persoană cu performanțe în domeniu.

Președintele Klaus Iohannis ar urma să anunțe marți nominalizarea lui Ludovic Orban pentru funcția de prim ministru. (T.B.)


Intră acum și în grupul de