EBA are suţinere “masivă” la Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul independent pentru Parlamentul European, Elena Băsescu (EBA) fata cea mică a preşedintelui României a fost prezentă luni la Suceava unde locuiesc bunicii din partea mamei sale Maria şi a declarat într-o conferinţă de presă că aceştia şi-ar fi dorit ca ea să stea mai departe de politică.

EBA susţine însă că bunicii săi o susţin în demersul său şi chiar o încurajează să câştige. „Ei sunt aşa ca şi mama mea. Şi-ar fi dorit, probabil, să stau cât mai departe de politică dacă ar fi fost posibil. Dar mă susţin”, a mai spus Elena Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui a mai spus că bunicul ei se enervează, chiar foarte tare atunci când se vorbeşte de rău despre ea.

„Bunicul, cum e el fire mai aprinsă, se enervează cum zice cineva ceva rău de mine”, a explicat Elena Băsescu. Prezentă la Suceava, pe ultima sută de metri din campania electorală, Elena Băsescu a spus că printre scopurile cu care a venit în zonă se află vizitarea bunicilor şi că mai doreşte să se întâlnească şi cu mătuşa ei şi să-şi vadă nepoata.


Intră acum și în grupul de