Acasă Actualitate EBA are suţinere “masivă” la Suceava

EBA are suţinere “masivă” la Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul independent pentru Parlamentul European, Elena Băsescu (EBA) fata cea mică a preşedintelui României a fost prezentă luni la Suceava unde locuiesc bunicii din partea mamei sale Maria şi a declarat într-o conferinţă de presă că aceştia şi-ar fi dorit ca ea să stea mai departe de politică.

EBA susţine însă că bunicii săi o susţin în demersul său şi chiar o încurajează să câştige. „Ei sunt aşa ca şi mama mea. Şi-ar fi dorit, probabil, să stau cât mai departe de politică dacă ar fi fost posibil. Dar mă susţin”, a mai spus Elena Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui a mai spus că bunicul ei se enervează, chiar foarte tare atunci când se vorbeşte de rău despre ea.



„Bunicul, cum e el fire mai aprinsă, se enervează cum zice cineva ceva rău de mine”, a explicat Elena Băsescu. Prezentă la Suceava, pe ultima sută de metri din campania electorală, Elena Băsescu a spus că printre scopurile cu care a venit în zonă se află vizitarea bunicilor şi că mai doreşte să se întâlnească şi cu mătuşa ei şi să-şi vadă nepoata.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version