O familie din Breaza a rămas fără acoperiş deasupra capului


Intră acum și în grupul de

Bunuri de aproximativ 450 milioane de lei vechi au fost mistuite într-un incendiu joi, la primele ore ale zilei. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, joi la ora 02:36 a fost anunţat un incendiu la gospodăria lui Nicolae U., din comuna Breaza. Astfel, Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Breaza au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea acestuia.

La sosirea gărzii de intervenţie ardea adăpostul de animale construit din lemn, o anexă şi acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la două gospodării învecinate.

Focul a fost stins la ora 05.00, dar au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de circa 66 mp, anexa pe o suprafaţă de circa 24 mp, mobilier, circa 2 tone de fân şi circa 6 mc lemn de foc. Pagubele au fost estimate de proprietar la 45.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un cablu electric defect.
Pompierii au salvat casa de locuit şi cele două locuinţe învecinate, în valoare de aproximativ 500.000 lei.


Intră acum și în grupul de