Ioan Corjuc (PSD) termină în vervă campania electorală pentru PE


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare, Ioan Corjuc, a mulţumit sucevenilor pentru modul în care l-au primit în campania electorală. În mod special, candidatul PSD a mulţumit organizaţiei judeţene de tineret a PSD, pe care o conduce de altfel, pentru sprijinul considerat de el ca fiind „consistent”.

Ioan Corjuc consideră că a făcut o campanie decentă şi că a venit cu propuneri concrete pentru judeţ precum cele referitoare la acordarea de facilităţi pentru angajarea tinerilor, la susţinerea producţiei agricole sau la măsuri economice pentru dezvoltarea economiei zonei.

„Vreau să le mulţumesc cetăţenilor că ne-au primit cu braţele deschise, le mulţumesc pentru simpatia lor, pentru primirea care ne-au făcut-o, pentru faptul că nu ne-au înjurat, pentru faptul că ne-au primit cum se cuvine. Să sperăm că în viitoarele campanii vom oferi mai mult şi ne vom ridica la înălţimea aşteptărilor lor.

În acelaşi timp mulţumesc echipei de campanie care m-a susţinut, organizaţiei PSD şi în special organizaţiei de tineret care m-a susţinut din toate punctele de vedere. Voi fi întotdeauna alături de ei. Am făcut o campanie aşa cum am promis la început o campanie decentă, nu am risipit materiale, nu am aruncat cu vorbe sau cu bani în stânga sau în dreapta”, a declarat Corjuc la finele unei campanii electorale destul de epuizante. Referindu-se la contracandidatul său din PD-L, administratorul public al judeţului, Petru Luhan, social-democratul sucevean a spus că acesta nu a susţinut nici un proiect concret pentru judeţ.

„Domnul Luhan nu a susţinut cu nimic concret pentru acest judeţ şi nu a adus nimic concret în program care să ducă judeţul nostru pe o cale bună care să-l susţină în Parlamentul European şi care să fie făcut pentru cetăţeni. Domnul Luhan în calitate de administrator public are un salariu foarte mare şi aş fi dorit să-l întreb ce a făcut concret pentru judeţul Suceava în ultimele nouă luni de aceşti bani. Asta ca să nu mai socotim secretara, şoferul şi maşina personală, toate din banii noştri. Cred că domnul Luhan ar trebui să dea o explicaţie pentru că doreşte votul nostru”, a conchis Ioan Corjuc.


Intră acum și în grupul de