Trafic rutier oprit prin Siret, Rădăuţi şi Suceava pe timpul „Turul Ciclist al României”


Intră acum și în grupul de

Până pe data de 13 iunie are loc cea de-a 46-a ediţie a tradiţionalei competiţii internaţionale „Turul Ciclist al României”, la care participă 90 de sportivi din peste 20 de ţări. Competiţia se desfăşoară în 7 etape pe un traseu de 1.150 km pe raza judeţelor Constanţa, Brăila, Galaţi, Bacău, Neamţ, Iaşi, Botoşani, Suceava, Harghita, Mureş, Sibiu şi Argeş. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, conform programului competiţiei, se va desfăşura etapa ce va avea loc pe raza judeţului Suceava.

Astfel, sportivi vor intra în jurul orei 14.45 pe raza judeţului, prin localitatea Mihăileni pe DN 29C cu direcţia Siret. În Siret vor străbate oraşul pe strada Alexandru cel Bun, după care vor intra pe DN 2. Ieşirea din oraşul Siret este preconizată în jurul orei 15.00.

De pe DN 2 se vor îndrepta spre Rădăuţi, unde în localitatea Ratoş vor părăsi DN 2 şi vor intra pe DN 17 A. Intrarea în municipiul Rădăuţi este preconizată a fi în jurul orei 15.15-15.30 şi se va desfăşura pe traseul Calea Cernăuţi, Strada General Iacob Zadik şi Calea Bucovinei. Din Rădăuţi, traseul va fi spre municipiul Suceava pe DN 2 H prin oraşul Milişăuţi, întrând din nou pe DN 2, intervalul orar preconizat pentru sosirea în municipiu Suceava fiind 16.00 – 16.20.

Pe raza municipiului Suceava, sportivii se vor deplasa pe traseul strada Grigore Alexandru Ghica, strada Cernăuţi, Traian Vuia, Calea Unirii şi Ana Ipătescu, finish-ul fiind stabilit în zona Bibliotecii Centrale în jurul orei 16.30.

„Pentru prevenirea unor evenimente rutiere şi a altor fapte antisociale de natură a aduce atingere siguranţei şi ordinii publice, în scopul asigurării siguranţei şi securităţii sportivilor, pe timpul desfăşurării competiţiei, traficul rutier va fi oprit pe tronsoanele de drum menţionate cu aproximativ jumătate de oră înainte de momentul preconizat pentru trecerea coloanei” precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de