Premii atrăgătoare pentru frumoasa bucovineancă ce ar putea deveni Miss Universe România 2009


Intră acum și în grupul de

Frumoasele din Bucovina au posibilitatea de a participa la Miss Universe România 2009, 11 iunie fiind ultima zi de înscriere pentru concursul de frumuseţe. Toate tinerele între 18-27 de ani se pot înscrie în concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com sau în cadrul Baneasa Shopping City.

Finala naţională a concursului Miss Universe® România 2009, ce se va desfăşura pe data de 27 iunie şi va fi difuzată de Televiziunea Română, beneficiază de premii în valoare de 100.000 de euro pentru toate categoriile de premii. Câştigătoarea titlului „Miss Universe® România 2009” va fi fericita posesoare a unor premii în valoare de peste 50.000 de euro constând într-o maşină decapotabilă (Audi A3 Cabriolet), un telefon mobil Vertu, un ceas cu diamante Longines Dolce Vita, tratamente corporale de la Silhoutte, bijuterii de lux de la Zen Diamonds, rochii extravagante de seară oferite de Bien Savvy şi ţinute special create de către Nissa, costume de baie de la I.D. Sarrieri, două săptămâni petrecute în Miami, Los Angeles, Las Vegas, New York şi Washington D.C şi bineînţeles minunata experienţă de 3 săptămâni din Bahamas la finala internaţională Miss Universe®.

Miss Universe® România 2009 se va alătura celor mai frumoase fete din lume, bucurându-se de atenţia publicului la nivel mondial, dar şi de o mediatizare intensă în presa. Alături de reprezentante din diverse state, ea va avea posibilitatea de a vorbi în numele întregii ţări şi de a promova o altă imagine a României.

Miss Universe® România 2009 va păşi în lumea frumuseţii odată cu sosirea în Los Angeles, când va primi din partea Anastasiei Soare, supranumită „regina sprâncenelor de la Hollywood”, un make-over complet, devenind astfel şi imaginea unei noi linii de produse a firmei sale, Anastasia Beverly Hills. În călătoria sa la New York, frumoasa româncă va beneficia de o sesiune foto realizată de Fadil Berisha, cel care de 8 ani este fotograful oficial al Miss Universe Organisation şi al renumitei mărci de ceasuri, Rolex.

Odată cu câştigarea marelui premiu, Miss Universe® România 2009 are şi o mare responsabilitate: de a se implica în activităţile caritabile. Frumoasa româncă îşi va demonstra calităţile morale prin sprijinirea unor proiecte şi campanii caritabile, devenind Ambasador al Fundaţiei Blue Heron.

„Premiile sunt într-adevăr foarte atrăgătoare însă ele reprezintă doar o parte din ceea ce înseamnă câştigarea titlului Miss Universe® România 2009. Câştigătoarea va avea şi o misiune morală, devenind ambasador pentru un an al Fundaţiei Blue Heron. Ea va avea posibilitatea de a se implica şi de a sprijini proiecte caritabile, de a cunoaşte tineri talentaţi, bursieri ai fundaţiei şi de a depune eforturi pentru îmbunătăţirea vieţii acestora”, a declarat Mike Costache, preşedintele Miss Universe® România 2009.

Cel mai greu rol le va reveni membrilor juriului, care vor trebui să aleagă dintre cele 24 de finaliste selectate din întreaga ţară pe cea mai frumoasă participantă, care va reprezenta România în Bahamas, în cadrul concursului internaţional Miss Universe® 2009.

Juriul va fi alcătuit din 12 membrii: Dayana Mendoza – Miss Universe 2008, care va veni pentru prima dată în România cu aceasta ocazie, Mike Costache – Preşedinte Miss Universe® România, actriţa Daniela Nane – deţinătoarea titlului Miss Universe® România în anul 1991, creatoarea de costume Doina Levintza, Anastasia Soare – Preşedinte Anastasia Beverly Hills, Octavian Radu – Preşedinte RTC Group, Alexander Adamescu – Membru al C.A. The Nova Group, Iulia Dobrin – Preşedinte I.D. Sarrieri, Ergun Ergen – Preşedinte Băneasa Shopping City, Sorin Constantinescu – Preşedinte Regent Casino Bucharest, Stefania Madgison – Preşedinte Fundaţia Blue Heron, Robert Ludovic – Membru al C.A. al A&D Pharma/Sensiblu.

Un susţinător special al concursului Miss Universe România ediţia 2009 este Nadia Comăneci, fostă membră a juriului în 1991.

„Parcă ieri eram în anul 1991, când am participat în calitate de membru al juriului internaţional de la Miss Universe în Las Vegas, Nevada. Îmi aduc aminte cu plăcere de acel eveniment şi de cât de mândră am fost să o vad pe Daniela Nane, reprezentând România în acel an. Aş vrea să felicit organizatorii pentru minunata idee de a include România în acest an, după 11 de ani de absenţă, în cel mai prestigios concurs internaţional de frumuseţe. Sunt sigură că oricine va câştiga titlul de Miss Universe România 2009 ne va reprezenta ţara cu mândrie în Bahamas pe 23 august şi apoi îşi va îndeplini toate visele”, a declarat Nadia Comăneci.


Intră acum și în grupul de