Acasă Actualitate Municipiul Suceava va participa cu proiecte culturale la Betleem care va fi...

Municipiul Suceava va participa cu proiecte culturale la Betleem care va fi Capitală Culturală Arabă 2020. Ion Lungu: Vom contribui la conturarea acestui eveniment prin intermediul Teatrului Matei Vișniec, Filarmonicii municipalității sau Coralei „Ciprian Porumbescu”


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care se află într-o vizită la Betleem, oraș înfrățit cu Suceava, a anunțat, miercuri, că a avut discuții la Primăria din Betleem privind participarea municipalității sucevene cu proiecte culturale, cu ocazia evenimentelor prilejuite de faptul că orașul Betleem va fi Capitala Culturală Arabă 2020.

Primarul a spus că, practic, municipalitatea suceveană va contribui la conturarea acestui eveniment prin intermediul Teatrului Matei Vișniec, Filarmonicii municipalității, sau a Coralei „Ciprian Porumbescu”.



„Totodată, s-a discutat și despre posibilitatea înfrățirii Liceului de Artă din Suceava cu unitatea similară, pe linie de cultură, din orașul Betleem”, a spus Lungu.

Primarul a mai arătat că, în cadrul acestei întâlniri, s-a stabilit că vor fi dezvoltate relații concrete în domeniul sportiv și în domeniul afacerilor, urmând ca o delegație de oameni de afaceri din Palestina să viziteze orașul Suceava și Zona metropolitană Suceava. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version