Căruţă proiectată într-o autoutilitară din cauza unui şofer beat şi fără permis


Intră acum și în grupul de

Beat, fără permis şi cu numere de înmatriculare expirate, un tânăr a izbit cu maşina o căruţă, proiectând-o într-un alt vehicul. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 00.20, pe DJ 178A în localitatea Botoşana, M. Ioan, în vârstă de 22 ani, din oraşul Cajvana, fără permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, nu a respectat distanţa în mers şi a intrat în coliziune faţă-spate cu un atelaj hipo încărcat cu material lemnos, condus de C. Ştefan, în vârstă de 43 ani, din comuna Botoşana, care a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă regulamentar din sens opus de B. Cozma, în vârstă de 47 localnic.

În urma impactului T. C., în vârstă de 16 ani şi F. Gheorghe, în vârstă de 19 ani, ambii din oraşul Cajvana, pasageri în autoturism au suferit răni – primul necesită pentru vindecare 15-20 zile îngrijiri medicale, iar cel de-al doilea necesită 7-9 zile îngrijiri medicale.

Toţi participanţii la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru M. Ioan şi negativ pentru ceilalţi doi, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de