Preşedintele CJ Suceava reclamă atitudinea „obraznică” a lucrătorilor de pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Şeful deliberativului judeţean sucevean, Gheorghe Flutur, a solicitat, joi, Ministerului Transporturilor şi Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să găsească soluţii pentru ca firma ce efectuează lucrări de modernizare a DN 17 să-şi respecte contractul. El a apreciat că respectiva societate de construcţii are o „atitudine deplasată şi obraznică”, arătând că miercuri seara, după o ploaie torenţială, s-au blocat trei podeţe de pe DN 17 în zona comunei Vama şi că a fost nevoit să telefoneze la conducerea firmei pentru ca aceste zone să fie deblocate. „S-au evaporat muncitorii de pe DN 17. Au abandonat lucrările pe unele zone”, a spus preşedintele CJ Suceava, recunoscând că a ajuns în situaţia jenantă să lucreze „pe post de împingător” şi să solicite mereu ca firma să-şi facă treaba.

În urmă cu o săptămână, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a vizitat şantierul şoselei de centură a municipiului Suceava, unde a găsit mai multe utilaje şi unde muncitorii lucrau, însă la scurt timp după ce acesta a părăsit judeţul, atât muncitorii, cât şi utilajele au abandonat zona în lucru.

La vremea respectivă preşedintele CJ Suceava a spus că “excesul de zel e la venirea unui ministru, şi nu la plecare”, şi că, din păcate, în România e o problemă “cu reminiscenţe din trecut”, ca atunci când vine un oficial “să fim obosiţi şi, dacă se poate, cu cizmele murdare”. Preşedintele CJ Suceava a arătat că în cazul firmelor care lucrează la drumuri în judeţ rămâne să “pună presiune” în continuare, astfel încât acestea să aibă un ritm mai mare de lucru.


Intră acum și în grupul de