Primarul de Preutești a fost bătut de un consătean băut în timp ce verifica stadiul lucrărilor la o școală. Bărbatul este cercetat pentru ultraj și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice


Intră acum și în grupul de

Primarul din Preutești, Ion Vasiliu, a fost bătut, marți dimineața, de un consătean băut care i-a reproșat anumite probleme legate de aducțiunea de apă.

Potrivit unor surse judiciare, primarul a mers marți dimineața să inspecteze lucrări care se fac la o școală din satul Leucușești, iar în timp ce se afla acolo, a venit în zonă un cetățean turmentat nemulțumit de modul în care se fac lucrările de aducțiune de apă și i-a dat primarului un pumn puternic în față.

După această agresiune, cetățeanul respectiv a urcat într-o mașină și a plecat.

Primarul a sunat la 112 pentru a reclama agresiunea, iar un echipaj de poliție l-a depistat pe suspect la scurt timp.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest având o alcoolemie de  1.16 și a fost dus la spital pentru prelevare de probe biologice.

În acest caz Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a deschis un dosar penal pentru ultraj în condițiile în care primarul era în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, bărbatul fiind cercetat penal și pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.(N.B.)


Intră acum și în grupul de