Au furat nişte nimicuri, dar s-au ales cu dosare penale


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au furat nişte nimicuri. Potrivit IPJ Suceava, vineri, patrula auto de siguranţă publică şi patrulare din zona centrală a municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că la un complex comercial au fost depistate în intervale orare diferite, două persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni de furt.

Ajunsă la faţa locului patrula de poliţie a constatat că personalul care se ocupă cu supravegherea complexului a depistat cele două persoane, care au vizitat complexul comercial, fiind posibil ca acestea să aibă bunuri ascunse asupra lor.

După ce au trecut de casa de marcat persoanele au fost oprite de către patrula de poliţie şi identificate ca fiind M. Cristian, de 23 ani din municipiul Suceava, ce avea ascuns în ambalajul unui set de pahare cumpărat, un set de linguriţe, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 9,21 lei, respectiv B. Nicolae, de 45 ani, din comuna Moara asupra căruia s-a găsit ascuns în interiorul unor reviste cu oferte un deodorizant auto, prejudiciul fiind în valoare de 4,75 lei.

În cele două cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală care a fost preluate pentru soluţionare de către lucrătorii Biroului Cercetări Penale.


Intră acum și în grupul de